Home Over LOGIN

Over LOGIN

Logopedie Psychologie Lier

Isabeau Nicolay

Na een driejarige opleiding aan de Thomas More hogeschool te Antwerpen studeerde ik in 2015 af als Psychologisch Consulente, met als afstudeerrichting school- en pedagogische psychologie. Mijn honger naar kennis en uitdagingen zorgde ervoor dat ik later dat jaar al opnieuw startte met een driejarige opleiding Logopedie en Audiologie. In 2018 verliet ik met onderscheiding de schoolbanken en ging aan de slag in twee groepspraktijken.
Elk jaar houd ik mijn kennis op peil en specialiseer ik me verder via bijscholing.
Na enkele jaren ervaring begon het te kriebelen om een eigen praktijk te starten.

In 2021 kon ik deze droom waarmaken!

Met mijn aanstekelijk enthousiasme wil ik alle kinderen op een aangename en positieve manier benaderen. Ik breng de meeste oefeningen op een speelse wijze aan, zodat ze de materie op een leuke manier kunnen inoefenen. Je kind moet zich veilig voelen en graag naar de sessies komen.

+32(0)478788324

Laurien Nauwelaerts

In 2019 studeerde ik, na een driejarige opleiding aan de Artesis Plantijn Hogeschool te Antwerpen, af met onderscheiding. In mijn laatste jaar volgde ik het extra keuzevak ontwikklingsstoornissen, waarin ik werkte rond inclusie in het onderwijs.

Momenteel ben ik werkzaam in een woonzorgcentrum waar ik cliëntgericht werk en start vanuit de cliënt hun mogelijkheden en hun noden. Levenslang leren vind ik zeer belangrijk. Daarom specialiseer ik me elk jaar verder via bijscholingen. Zo kan ik gerichter begeleiden met de nodige expertise.

Bij praktijk LOGIN werk ik als zelfstandig ergotherapeute. Ik begeleid naast kinderen en jongeren ook volwassenen en ouderen. Therapie vindt plaats op school, in de praktijk of door middel van huisbezoeken. Met mijn enthousiasme en passie wil ik iedereen positief benaderen. Cliënten moeten zich comfortabel voelen om zich optimaal verder te ontwikkelen.

+32(0)479711637

Hilde Van der Velpen

In 1992 ben ik afgestudeerd aan het Rega Instituut als diëtiste. Ongeveer 18 jaar heb ik mijn eigen bodystyling studio met veel passie en gedrevenheid uitgebaat.

In 2018 heb ik me bijgeschoold tot diabeteseducator en momenteen verdiep ik me in de diëten rond nierlijden en kinderen met obesitas. Ik ben ervan overtuigd dat je je hele leven moet blijven bijscholen en dat de persoon centraal staat als het over voedingsadvies gaat.

Vanaf augustus 2021 geef ik als zelfstandig diëtiste/diabeteseducator consultatie bij praktijk LOGIN.

+32(0)478242162