Home Over LOGIN

Over LOGIN

Logopedie Psychologie Lier

Isabeau Nicolay

Na een driejarige opleiding aan de Thomas More hogeschool te Antwerpen studeerde ik in 2015 af als Psychologisch Consulente, met als afstudeerrichting school- en pedagogische psychologie. Mijn honger naar kennis en uitdagingen zorgde ervoor dat ik later dat jaar al opnieuw startte met een driejarige opleiding Logopedie en Audiologie. In 2018 verliet ik met onderscheiding de schoolbanken en ging aan de slag in twee groepspraktijken.
Elk jaar houd ik mijn kennis op peil en specialiseer ik me verder via bijscholing.
Na enkele jaren ervaring begon het te kriebelen om een eigen praktijk te starten.

In 2021 kon ik deze droom waarmaken!

Met mijn aanstekelijk enthousiasme wil ik alle kinderen op een aangename en positieve manier benaderen. Ik breng de meeste oefeningen op een speelse wijze aan, zodat ze de materie op een leuke manier kunnen inoefenen. Je kind moet zich veilig voelen en graag naar de sessies komen.

+32(0)478788324

Laurien Nauwelaerts

In 2019 studeerde ik, na een driejarige opleiding aan de Artesis Plantijn Hogeschool te Antwerpen, af met onderscheiding. In mijn laatste jaar volgde ik het extra keuzevak ontwikklingsstoornissen, waarin ik werkte rond inclusie in het onderwijs.

Momenteel ben ik werkzaam in een woonzorgcentrum waar ik cliëntgericht werk en start vanuit de cliënt hun mogelijkheden en hun noden. Levenslang leren vind ik zeer belangrijk. Daarom specialiseer ik me elk jaar verder via bijscholingen. Zo kan ik gerichter begeleiden met de nodige expertise.

Bij praktijk LOGIN werk ik als zelfstandig ergotherapeute. Ik begeleid naast kinderen en jongeren ook volwassenen en ouderen. Therapie vindt plaats op school, in de praktijk of door middel van huisbezoeken. Met mijn enthousiasme en passie wil ik iedereen positief benaderen. Cliënten moeten zich comfortabel voelen om zich optimaal verder te ontwikkelen.

+32(0)479711637

Nikki Claes

In 2022 studeerde ik af als logopediste aan de Thomas More hogeschool te Antwerpen. Gedurende mijn opleiding deed ik verschillende stages, zowel in zelfstandige praktijken als in ziekenhuizen. Tijdens elk van deze stages werd mijn interesse gewekt voor allerlei problematieken en kreeg ik steeds lovende feedback.

In mijn vrije tijd geef ik al jaren schaatslessen aan kinderen van verschillende leeftijdsgroepen. Ook in het logopedisch werkveld werd snel duidelijk dat ik het geweldig vind om met kinderen te werken. Zij kunnen bij mij terecht voor leerproblemen, articulatie- en taalmoeilijkheden en afwijkende mondgewoonten.

Tijdens mijn opleiding en de stages die ik deed in verschillende ziekenhuizen, werd ik geboeid door de problematieken die zich binnen de volwassen doelgroep voordoen. Volwassenen kunnen bij mij terecht voor verdere revalidatie van de spraak en taal (bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname) en voor stem- en slikproblemen.

Uiteraard ga ik me verder bijscholen om mijn kennis en expertise uit te breiden en te verdiepen. Tijdens de therapiesessies tracht ik steeds een enthousiaste, aangename en veilige omgeving te creëren met aandacht voor elke specifieke cliënt die voor mij zit.

+32(0)494209292

Britt Beirinckx

Na het afronden van mijn driejarige opleiding logopedie aan de Thomas More Hogeschool besloot ik mijn kennis verder te vergroten met een master in de Logopedische Wetenschappen aan de UGent. In 2023 heb ik deze succesvol afgerond. Gedurende deze opleiding en tijdens mijn stages ben ik in aanraking gekomen met diverse logopedische uitdagingen en de bijhorende behandelingsmethoden. Om mijn kennis actueel te houden, volg ik regelmatig bijscholingen omtrent verschillende topics.

Op dit moment ben ik ook werkzaam in het Heilig Hart Ziekenhuis te Lier, waar ik voornamelijk begeleiding bied aan mensen met slik-, taal- of spraakstoornissen. Bij praktijk LOGIN kun je bij mij terecht voor diagnostiek en behandeling van leer-, taal- en spraakstoornissen. Als enthousiaste logopediste met een hart voor mensen, leg ik sterk de nadruk op een persoonlijke en creatieve aanpak, waarbij elk individu centraal staat.

+32(0)73723771